MOVIE SPECTRAL

by - 11:16

REVIEW MOVIE SPECTRAL

Assalammualaikum. pagi ni sis nak story fasal movie spectral yang dah release sejak 9 disember 2016 lalu. Actually movie ni dah release 2 minggu yang lepas, tapi sis nak describe movie ni sebab baru tengok hahaha. sis tengok movie spectral ni kat laman web http://afdah.tv/watch-movies/65096-spectral-2016/ . movie ni mula-mula tengok memang tak faham . sebab yang first scene dia kita macam mushkil sikit ni fasal hantu ke apa. 



Genres movie ni boleh diklasifikasikan sebagai action, sci-fi, dan thriller. so dari situ dah tahu bukan movie horror tapi bila tengok movie ni mula-mula ingatkan movie horror. Movie ni diterbitkan dari negara USA. so tak mustahil la jalan cerita dia pelik-pelik sikit, kira memang idea orang yang create movie ni lain macam dia punya idea sebab kita sendiri pun tak dapat bayang apa penghujung dia.




Sis paling tabit spring la kat director dia Nic Mathieu. Hebat sebenarnya jalan cerita dia. siapa yang tak tengok lagi patut tengok serious talk dari hati yang kecil ni kekeke. korang kalau tengok kena faham betul-betul tau sebab jalan cerita movie ni memang complicated sikit.so selamat menonton ok <3

You May Also Like

1 comments

  1. selamat tahun baru :)

    sudi2 la join contest Nurul ni ye :)
    http://syahirahvaliant.blogspot.my/2016/12/contest-menangi-percutian-ke-suria.html

    ReplyDelete